perjantai 16. helmikuuta 2018

VIIME AIKOIJEN KOLME SUOSIKKIA

Tänään jaan teille viime aikojen kolme suosikkia, mutta sitä ennen vähän kuulumiaisa; Minulle ja Kaapolle kuuluu ihan hyvää. Ollaan treenailtu paljon FEI:n juttuja ja ekoihin kisoihinkin on jo ilmottauduttu. Parina päivänä luultiin, että Kaapolla on maha taas kipeä, mutta niiden päivien jälkeen poni oli tosi hyvä Ainossa ja täysin normaali, joten ilmeisesti meidän hienohelma ei vain tykkään raskaammasta kentän pohjasta, jossa työskennellään.

Mutta, nyt itse asiaan! Olen siis keräillyt kolme suosikkia nyt viime ajoilta ja ajattelin, että voisin laittaa ne tänne blogiin teidänkin nähtäväksi. Suosikkeja on ana keräillä ja miettiä, joten näitä varmasti tule jatkosskin lisää! Viimeksi tekemäni suosikkipostauksen pääset lukemaan tästä.


 Ensimmäisenä suosikkina minulta löytyy aivan ihana Cubucsesta ostettu olopaita! Tämä on ollut vasta mutaman kerran päällä, mutta on niin mukava että! Tällä on myös mukava mennä ihan kouluunkin kylminä talvipäivinä, ei palele ei! Lisäski paidassa oleva kuva on niin suloinen <3


Toisena suosikkina on polvenlämmittimet! Nämä on ihan minun must ulkona talvella, kun ratsastaa! Nämä ovat varsinkin ihan superlämpimät ja mukavat, helpot kiskaista topparatsastushousujen päälle tai normaalienkin ratsastushousujen päälle tosi kätevät! Kyseiset polvenläämmittimet ovatkin äidin vanhat hänen kilpahiihtoajoiltaan, joten mainioisti palvelevat edelleen!

                           

Kolmantena minulla on ruokasusuosikki! Rainbowin ja Pirkan valikoimista löytyy superhyvä mysli, jojurtti-mansikka muromysli.Tästä ei voi muuta sanoa, kun että maistakaa!

Toivottavasti piditte tästä postauksesta ja kertokaa, mitä suosikkeja teillä on nyt viimeajoilta! Niitä on kiva lukea <3

     Ihanaa viikonloppua kaikille, muistakaa rentoutua myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!