sunnuntai 19. marraskuuta 2017

ENSIMMÄINEN Q&A!

Olen pitänyt Instagramin-tiliäni nyt n. vuoden ja blogia tämän syksy, enkä ole oikeastaan vastaillut kunolla teidän kysymyksiin. Nyt ajattelin, että blogin ja Instagramin voisi yhdistää ja te saisitte kysellä minulta hevosaiheisia kysymyksia Instagramissa tai Sarahahsissa ja sitten minä vastailin teille täällä blogin puolella niihin!

Kiitos jokaiselle kysymyksistä, vastailen niihin nyt mahdollisimman avoimesti ja rehellisesti. Lähdetään nyt vain suoraan katsomaan teidän kysymyksiä ja vastailemaan niihin! Muistakaahan myös kertoa, haluatteko toiste tällaisen postauksen! Ja toki, jos vielä  tulee mieleen kotakin kysyttävää, kysäise se kommenteissa niin vastailen niihin sitten siellä.

1. Miksi valitsit juuri Kaapon, kun etsitte sinulle ponia?
Kaapon tarinahan alkoi siitä, kun näimme äitini kanssa myytävien ponien ja hevosten sivustolla ilmoituksen Kaaposta. Kaaposta oleva video oli ilmoituksessa todella hieno ja Kaapo liikkui siinä hienosti! Niinpä päätimme lähteä kokeilemaan Kaapoa Belgiaan ja siellä tämä herra oli oikein mukava. Kaapo oli kiltti ja oli hypännyt 4-vuoden ikäiseksi paljon. Niinpä ihastuimme Kaapoon sen luonteen, askellajien ja tason perusteella ja nyt tuo herra sitten on meidän <3

C. Minttu Koponen/aaveen.net


2. Miksi sinusta on tullut juuri kouluratsastaja?
Minusta tuli kouluratsastja vähän "vahingossa", kun Kaapolta löytyi vanha hankosidevammma. Ostimme Kaapon siis kenttäponiksi, mutta tuon hankosidevamman takia ei hyppääminen kunnolla onnistu. Niin kuin edellisessä vastauksessa sanoin, Kaapo oli kyllä hypännyt jomkin verran ja osasi sekä tykkäsi hyppäämisestä, mutta tuon vamman takia se ei valitettavasti onnistu. Niinpä sitten päädyin kouluratsastajan polulle, sillä Kaapon halusimme pitää kuitenkin, vaikka kenttäratsastus ei onnistuisikaan.


3. Onko Kaapo sinun unelmien hevonen/poni?
Täydellistä ponia ei tietenkään voi olla, mutta Kaapo sopii meille todella hyvin enkä tällä hetkellä vaihtaisi Kaapoa missään nimessä! Joten ehkä voin sanoa, että tällä hetkellä Kaapo on unelmieni poni!

4. Minkä tasoinen Kaapo on?
Kaapo on vahva he:A-tasoinen, eli osaa kaikki helposs A:ssa vaadittavat asiat, eli mm. käynnin kautta vaihdot, sulut, takarit, väistöt, avot yms. Tietysti kaikessa on vielä hiomista, mutta tuon tasoisia luokkia ainakin Kaapon ratsuttaja pystyy menemään, minäkin toivottavastin pystyn FEI:n luokissa naamani näyttämään ensi kaudella :)

5. Mp issikat, niillä ratsastaminen ja töltti?
Minusta issikat ovat suloisia persoonia ja itsekin olen saanut jonkin verran tuttumme issikkaa liikuttaa! Niillä on mukava ratsastaa ja töltti on mukava askellaji.

C. Lotta Luomajärvi

6. Kuinka kauan olet harrastanut ratsastusta?
Olen ratsastanut 9 vuotta :)

7. Mistä sait sponsorisi? Ja mitä se tekee, eli saatko rahaa/varusteita tms.?
Sain sponsorini kyselemällä aktiivisesti eri firmoilta. Ja en vielä pysty vastaamaan toiseen kysymykseen kunnolla, sillä sopimus alkaa virallisesti vasta 2018 ja asioista ei ole sovittu vielä tarkasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!