tiistai 2. tammikuuta 2018

UUSI VUOSI, UUDET KUJEET

Täällä blogin puolella oli vuoden 2017 loppu aika hiljainen. En tätä pientä taukoa ala kovinkaan paljoa avaamaan, mutta sen verran sanon, että meillä oli aika isojakin asunto-ongelmia. Olemme nyt kahden kuukauden sisällä asunut äitini kanssa kolmessa eri asunnossa, joten aikaa ja energiaa blogin kirjoittamiseen ei ole valitettavasti ollut. Nyt uuden vuoden myötä asuntotilanteemme helpottaa jo tällä viikolla ja elämä alkaa pikkuhiljaa rauhoittua, joten pystyn taas aktivoimaan tätä blogiakin. Tästä olenkin tosi innoissani, sillä minulla on paljon kivoja suunnitelmia tälle vuodelle bloginkin suhteen ;)

Aloitin tuossa joulukuussa myös bujon eli bullet journalin, johon blogi sai tammikuulle oman sivun! Tästäkin aion tehdä kenties postausta ;)

Minun jouluni ja uusi vuosi meni hyvin! Kummastakaan en ala myöskään sen enempää tekemään postauksia, kun nekin menivät tässä asuntohässäkän keskellä vähän "vasemmalla kädellä". Joululahjat olivat kaikki mieluisia, niitäkin tosin sain jo vähän etukäteen muuttojen takia :D Ensi vuonna jouluillaan taas kunnolla, vannoutunut jouluihminen kun olen! Uutena vuotena kävimme äitini kanssa katsomassa perinteisen ilotulituksen paikkakunnallamme sekä poltimme tähtisädetikkuja. Ennen uuden vuoden aaton iltaa kuitenkin vähän touhusimme kivoja asuntoasioita, niistä lisää myöhemmin tässä kuussa!

Meidän seuralta tuli hankittua myös itse itselle fleece joululahjaksi ihanilla logoilla ja yksityiskohdilla <3



Tulevana vuonna tulette näkemään täällä blogissa tietysti paljon ponijuttuja! Ponijuttujen lisäksi aion tulla jakamaan taas paljon treenijuttuja muutenkin ja jatkaa Tehotoimintaa-postaussarjaa. Lisäksi tänne on tulossa myös paljon kokkailupostauksia sekä asuntoon liittyviä postauksia ;) Lisäksi ensi vuonna aion tehdä paljon paremman joulupostaussarjan, ehkä jopa koko joulukalenterin! Sittenhän meillä on jo ihana asunto allamme, joten joulusisustuksia ainakin luvassa ;) Lisäksi materiaali tänne blogiin tulee olemaan paljon laadukkaampaa, sillä saan käyttööni ison näytön läppärin kylkeen, joten kuvien muokkauksesta tulee helpompaa ja tuloksesta laadukkaampaa!  

Kaapon ja minun tavoitteita kerronkin jo Instagramin puolella, mutta ajattelin jakaa ne nyt tänne bloginkin puolelle, vähän laajemmin tosin. Aiotaan siis Kaapon kanssa aloittaa kisakausi 1-tason he:A-radalla ja kisata pari sujuvaa rataa seuratasolla. Näiden kisojen jälkeen aiomme siirtyä 2-tason he:A-kekkereihin ja saada tasaista, hyvää tulosta aluetason radoilta. Näiden luokkien ohessa olisi myös tarkoituksena kisata Ponicupin osakilpailuja mahdollisimman monta! Jos kisat sujuvat mainiosti, voisimme kenties haaveilla jo tänä kautena SM-kisoista ja loppukaudesta olisi muutenkin tarkoitus startata pari 3-tason luokkaa. Lisäksi syksyllä olisi tarkoitus mennä maajoukkuekatsastuksiin ja kenties päästä maajoukkueeseen! Näin loppuun täytyy vielä lisätä, että nämä ovat tavoitteita vain, jos tämä ponisankari pysyy terveenä!

C. Lotta Luomajärvi


C. Kiia Kuokka


Tällaisia suunnitelmia minulla on tulevalle vuodelle! Olisi kiva kuulla teidän tavoitteitanne ja toiveita ensi vuodelle, kertokaa niitä tuonne kommenttiboksiin! Minulla on ainakin kovat odotukset tälle vuodelle! ;)

                          Ihanaa tulevaa vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!