Minä

Moi! Täällä kirjoittelee poniratsastaja Etelä-Suomesta! Olen siis Saana ja valmentaudun ja kilpailen aktiivisesti kouluratsastuksessa. Tällä hetkellä minulla on yksi poni kilpakumppanina, johon pääset tutustumaan tarkemmin tästä.


Kuva kesältä 2018, c. Matilda Piispa

Ensimmäisen kerran hevosen selkään nousin opittuani istumaan, 8kk ikäisenä. Tämä tapahtui äitini silloisen hevostamman selässä. 3-vuotiaana aloimme vuokraamaan erästä shetlanninponia lähitallilta ja tämän ruunan kanssa sain kokea ensimmäiset kisanikin, 5-vuotiaana koulukilpailut. Vuokrasimme myös muita poneja ja 6-vuotiaana sain ensimmäisen oman ponini, Vikin. Vikillä menin koulua sekä esteitä oppien kaikesta todella paljon. Kahdeksan kesäisenä ollessani Kaapo saapui meille Belgiasta ja 2016 kesän lopussa Viki jouduttiin lopettamaan.

Kuva Lappeenrannasta 2018, c. Matilda Piispa

Luonteeltani olen puhelias ja kunnianhimoinen. Puhun paljon tutuille ja vieraisiinkin tutustun helposti. Haluisin aina tehdä kaikki asiat loppuun kerralla ja hevosten kanssa toimiessa pyrin olemaan mahdollisn tunnollinen. Haluan aina laittaa kaikki tavarat heti paikalleen esi. kisoista tultaessa, mutta silti jotenkin nahkavarusteiden putsaaminen ei ole minun ykkösjuttu :D

Heppahomman lisäksi tykkään kirjoittaa, siksihän minä tämän bloginkin perustin! Ystävieni kanssa näemme pääsääntöisesti vain koulussa, välillä tietysti saatamme mm. lenkkeillä yhdessä ja saatan raahata heppakavereitani kuvaamaan ja auttamaan valmennuksissa ;)

Kuva keväältä 2019, c. Tuulia Tyyskä
2 kommenttia:

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!