torstai 26. lokakuuta 2017

HIHS 2017

HIHS oli ja meni. Tapansa mukaan syyslomaviikolle oli huippukivaa ohjelmaa siis! Minä olin paikan päällä äitini kanssa torstaina, 19.10. Herätyskello soi aamulla jo 5.45 (eihän tämä nyt kisa-aamuihin verrattuna ole mitään :D), mutta koko päivä oli kyllä heräämisen väärti! Ja olisihan sitä voinut nukkua, mutta sittenhän olisi 80cm Amateur Tour mennyt kokonaan ohi. Se oli pakko nähdä, niin paljon tuttuja hyppäsi siellä, mm. Tuhmaponi-blogista tuttu Vanttu ja Saima sekä Esteponinmatkassa-blogista tutut Cherry ja Katja-Loviisa!



 Aamupäivä tosiaan meni Amaeur Touria katsellessa! Iltapäivän kohokohta oli Pony Tour, jossa lähes kaikki olivat jollain lailla tuttujani! Sitä ennen katsottiin kuitenkin Lucky Winners- luokka ja pikavisiitti expoonkin tuli tehtyä, ensimmäisellä kerralla tosin mitään tarttunut mukaan seuraavan luokan alkamisen johdosta ;)



Pony Tourin jälkeen oli toisen expovisiitin aika! Tällä kerralla tarttui toinen pari Just Dressagen Harry's Horse-merkkisiä karvakoulusuojia, sillä toinen pari meillä oli jo hankituna valmiiksi aikaisemmin! Exposta lähti myös matkaan Horse & Rideristä House of Horsen ruskea kouluhuopa, sopii niin hyvin Kaapon lookiin, varsinkin ruskeiden pinteleiden kera <3

Expoilun jälkeen suuntasimme taas katsomoon katselemaan Junior Touria! Sitä tosin ehdimme katsella vain alle puolet, sillä meidän koira oli pitänyt jättää kotiin niin herra Frendiä piti mennä ulkoiluttamaan. Lähdimme kohti kotia siis n. 16.00!


Kaiken kaikkiaan oli ihana reissu, paljon tuttuja tuli nähtyä ja upeita suorituksia katseltua! HIHS on kyllä melkein paras heppatapahtumista! <3 Tosin Jäähallin expo on pieni ja ahdas eikä ruokailumahdollisuudetkaan hääppöiset ole. Silti oli hauskaa, ensi vuonna taas uudestaan! ;)

Olitteko te HIHS:ssa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!