perjantai 17. marraskuuta 2017

TEHOTOIMINTAA #3: MITÄ SYÖN PÄIVÄSSÄ?

Tänään olisi taas Tehotoiminnan aika! Aiheena on tällä kertaa ruoka, aloitan näyttämällä teille minun yhden päivän syömiseni. Päivittäiset ruuat tietysti vaihtelevat, mutta lämpimillä aterioilla pyrin syömään aina 1/4 hiilihydraatteja eli pastaa, riisiä yms., 1/4 proteiinia eli jauhelihaa, kanaa yms. ja loput puolet kasviksia. Meillä on onneksi suht hyvä kouluroka, joten tällaisen annoksen saa aika helposti kasattua. Minulla on syömisieni tukena jonkinlainen ruokaohjelma, jossa lähinnä kerrotaaan, kuinka paljon olisi hyvä saada esim. proteiinia. Olen ollut ohjelmaan todella tyytyväinen, se on auttanut kokoamaan terveellisiä aterioita, joista saa kaikkia ravintoaineita tarpeeksi! Ja nämä kuvat on napsittu viikonlopulta, arkena söisin ihan perus kouluruuan koulussa.


AAMUPALA
Aamupalana syön todella usein kaurapuuroa veteen valmistettuna, kuten tänäänkin. Heitän sinne yleensä mustikoita, banaania, mehukeittoa tai maitorahkaa, tänään oli mustikoiden ja banaanin vuoro! Puuron kylkeen söin ruisleivän raejuustolla, jotta aamun proteiinikiintiö täyttyy. Juomana toimi vesi, sillä se antaa raikkaan startin päivään!


LOUNAS
Lounaana oli makaroonilaatikon jäämiä pakkasesta sekä salaattia tomaatin kera! Lasi maitoa tuli myös hörpättyä!VÄLIPALA
Välipalaksi vetäisin koulun jälkeen ihanan raikkaan ja nopean smoothien, joka valmistui kaurahiutaleista, maitorahkasta, avokadosta, pakastemansikoista sekä vedestä. Tämän lisäksi hörppäsin tietysti ison lasin vettä!PÄIVÄLLINEN
Päivällisenä söin ihanan tuoretta kanaa wokkivihanneksilla sekä makaronia hiilihydraatin lähteenä! Tämän lisäksi join lasin maitoa, sillä en jogurtin lisäksi muita maitotuotteita käytä, joten maidosta saa sitten kalsiumia! Tämän jälkeen on hyvä lähteä ratsastamaan ;)

ILTAPALA
Iltapalaksi nappaan treenien jälkeen proteiinijogurttia sekä ruisleipää kinkulla ja margariinilla,. Tietysti myös iso lasi vettä päätyy vatsaani!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!