lauantai 14. lokakuuta 2017

AINOSSA TOIMIHENKILÖNÄ

Tänään, 14.10.2017 klo 5.30 herätyskello ja vajaan tunnin päästä auton nokka suuntaa kohti Ainoa. Olisi toimihenkilöpäivä, minun ensimmäinen sellainen.


Asianmukainen takki ;)

Klo 7.30 ensimmäiset poniratsukot saapuvat verryttelyyn ja kilpailupäivä starttaa. Työnjako sovitaan tarkemmin ja 7.50 kaikki ensimmäisen luokan ratsukot pääsevät tutustumaan rataan. Tässä vaiheessa itse tein vähän kaikkea, rannekkeita haettiin toimihenkilöille, tuomaripöydille jaettiin vesilaseja yms.


Ensimmäinen luokka valmiina alkamaan

Ensimmäinen luokka on Future cupin finaali, johon on päässyt oman ikäryhmän (ponit-nuoret) parhaat edellisistä osakilpailuista. Jokainen ratsastaa oman kürinsa, eli ratoja nähtiin todella monelta eri tasolta! Luokka starttaa klo 8.15 ja minä toimin lähettinä. Joka suorituksen jälkeen kävelen M-tuomarin luo ja otan häneltä hänen oltuaan valmis arvostelupöytäkirjan. Saman teen B-tuomarille, sillä toinen lähetti huolehtii kolme muuta tuomaria. Kun olen vienyt paperit kansliaan, jonka jälkeen odotan taas seuraavan ratsukon pääsyä maaliin :)


Ainon kirjaimet kukkasineen <3

Klo 10.30 starttaa toinen ja päivän viimeinen koululuokka, joka on W-profilen GP-finaali, ohjelmana kür. Tässä luokassa puhdistin vain hevosten kakkoja ratsukoiden tutustuessa rataan. Klo 12.00 luokka on ohi ja rata on seuraavan kymmenen minuutin aikana purettu :) Kouluaitojen purun jälkeen suuntaamme äitini kansssa syömään toimihenkilöiden ruokalaan.


Oli kiva olla avuksi ja suurin osa ihmisistä oli todella mukavia ja oli hauskaa!


                       Olteko te olleet toimihenkilöinä?

2 kommenttia:

  1. Olipa hyvä saada kuvaa miten monennäköistä ja tarkkaan mietittyä asiaa ja hommaa tarvitaan että kaikki sujuu. Kiitos!

    VastaaPoista

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!