perjantai 24. toukokuuta 2019

KEVÄTFIILIKSIÄ

Täällä blogissa on ollut jonkin verran kuulumispostauksia ja tänään ajattelin hieman soveltaa tätä konseptia. Aion siis tässä postauksessa jakaa vähän menneen kevään fiiliksiä ennen kesän virallista alkua eli kesälomaa. Kesän alussa tulen kirjoittelemaan tänne odotuksista ja suunnitelmista tulevalle kesälle, mutta ei mennä sinne ihan vielä, vaan mietitään mennyttä kevättä.

Jaan tässä postauksessa myös kuvia n. kuukauden takaisista kuvauksista, kaikki kuvat c. Tuulia Tyyskä!

Koko alkuvuosi on ollut kiireinen ihan joka saralla. Koulussa on ollut paljon uusia aineita, kokeita, projekteja jne. Hommat ovat siis ottaneet oman aikansa arjesta. Mutta, nyt ohitan loput koulukuulumiset ja siirryn vähän mielenkiintoisempaan aiheeseen eli heppafiiliksiin!



Kaapon kanssa on ollut  tässä kevään mittaan epäonnea, ollaan mm. oltu kolme viikkoa kävelylomalla ja muutenkaan ei olla oltu ihan iskussa. Tämä on tietysti harmittanut, mutta tällaista tämä hevosen omistaminen on, ponin terveys on kuitenkin aina kaiken edellä. Kaapolle pieni breikki on tehnyt hyvää, ponin pää on saanut vähän tuulettua ja talven ahkeran treenaamisen jälkeen muukin elimistö on ehtinyt palautua hyvin. Ja olipahan sitten kunnon lisäboostia ja intoa palata treeniin :D Ollaan päästy onneksi *kopkopkop* kisaamaan suunnitellusti, kisakausi alkoi Winter cupin 2. osakilpailussa ja viimeisimmät kisat olivat edellisen postauksen Kangasalan kisat. Tulokset ovat olleet yllättävän korkeat sattumuksista huolimatta, vaikka kaksissa ensimmäisissä kisoissa ei vielä tasollamme oltukaan. Talven ahkera treeni on siis tuottanut tulosta!


Tämä kevät on siis ollut omalla tavallaan aika rankka, vaikka paljon ihaniakin asioita on tapahtunut. Yksi ehdoton lempparimuisto on Ypäjä Spring Dressage, kolme kisapäivää ihanassa ilmassa hyvässä seurassa ja tasaisilla radoilla. Myös monet heppatäyteiset päivät ovat olleet aivan ihania, aamusta iltaan eri hevosten parissa ja valmennuksissa <3


Toivottavasti tykkäsitte tällaisesta melko lyhyestä fiilispostauksesta, tsemppiä kaikille vielä viimeisiin rutistuksiin koulussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!