lauantai 8. elokuuta 2020

HEINÄKUUN KUULUMISIA

Pitkästä aikaa olisi taas aika kirjoittaa tänne blogiin uutta postausta! Kaikissa sosiaalisen median kanavissani on ollut hiljaisa nyt yli kuukauden ajan... Paljon on ehtinyt sillä aikaa tapahtua ja ajattelin nyt päivittää blogiin kuulumiset edes pintapuolisesti.


Heinäkuun ainoa kisastartti oli 10.7. Laaksolla viimeisissä katsastuskisoissa Ponien joukkueohjelman merkeissä. Kaapo suoritti radan ihan hyvin, suurempia rikkoja ei tullut. Ajoittain poni kuitenkin jännittyi erityisesti C-päädyssä. Heinäkuussahan olisi ollut myös Lappeenrannan Future Cup, mutta meillä ei valitettavasti ollut hokkireikiä kengissä. Niinpä ne jäivät tällä kertaa välistä...

Molemmat kuvat Laaksolta, c. Nelli Itkonen

Treenit ovat kuitenkin sujuneet aika kivasti! Kaapossa on energiaa riittänyt, liiaksikin asti välillä :D Ollaan hiottu paljon sekä joukkueohjelmaa että henkilökohtaista ohjelmaa. Poni onkin väläytellyt kivoja pätkiä ja ollut innokas tekemään töitä! Küriäkin treenattiin pari kertaa ennen tämän viikonlopun Ypäjän Future Cupin osakilpailua. Näistä Ypäjän kisoista teen ihan erillisen postauksen vielä ensi viikolla, että tämä postaus pysyy vain nopeana ja lyhyenä kuulumispostauksena (oikeastaan kirjoittelenkin tätä alkuun kotimatkalla Ypäjältä :D)


Kuten jo alussa sanoin, paljon on tapahtunut. Torstaina saimme tietää, että olemme Suomen ponijoukkueessa Unkarin EM-kilpailuihin! Kisat ovat jo 25.-30.8. Budapestissä, eli lähtö onkin jo parin viikon päästä. Matkajärjestelyitä ollaan kovasti aloitettu tekemään, että ehditään saada kaikki reissuun mennessä kasaan.


Tällä kertaa tämä postaus jääkin varmaan tähän, halusin vain tulla herättämään bloginkin eloon. Kerron tosiaan ensi viikolla Ypäjän kisoista ja jaan lisää uusimpia kuvia! Seuraavista viikoista tulee kaiken osalta todella kiireiset, koulukin alkaa jo huomenna :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!