perjantai 30. maaliskuuta 2018

MAALISKUUN KUULUMISIA

En ole hetkeen kirjoitellut pidemmän kaavan kautta kuulumisia, joten tänään päätin ryhtyä tuumasta toimeen! Aion siis kertoa kaikilta elämänalueiltani kuulumiset ja tapahtumat. Nykyään tulee päiviteltyä paljon varsinkin meidän tiimin Instagramiin @dressageteamhannula puuhailuja ihan feediin ja nykyään myös story on ollut aktiivisessa käytössä, joten se kannattaa ottaa myös viimeistään nyt haltuun!




Aloitetaan vaikka ensimmäisenä treenikuulumisista ja Kaaposta, sillä ne varmasti monia eniten kiinnostavat! Kaapolle itselleen kuuluu hyvää! Kisojen jälkeen poni sai kevyemmän viikon ja vasta tällä viikolla on taas palattu enemmän normitreeniin. Hommat ovat sujuneet vaihtelevasti, Kaapo on ollut haastava ja oma ratsastuskaan ei ole mitään parasta ollut. Kaapo on tosi vino varsinkin vasempaan kierrokseen ja sitä ollaan nyt yritetty suoristaa. Takaosa heittää helposti sisään ja itse jään herkästi sisäohjaan kiinni, jolloin poni ei pysty suoristumaan. Niinpä siis minun käsiäni on korjattu, sillä kuten äsken mainitsin, jään helposti sisäohjaan kiinni ja ulkokäsi lähtee edes. Tämän seurauksena ulkokylki pitenee ja poni ei käänny. Tämä kostautuu varsinkin volteilla, tahti häviää ja muoto pitenee keskittyessäni pelkkään kääntämiseen.


Vaikka monta rautaa on tulessa korjattavien asioiden suhteen, hyviäkin pätkiä mahtuu sekaan. Laukasta pysähdykset ovat parantuneet ja samoin avot. Niissäkin oli ongelma, että takajalat lähtivät väsitämään. Yhä näin sattuu, mutta yhä vähemmän ja vähemmän. Takaritkin ovat alkaneet sujua ja usein saadaankin jo ihan hyviä käännöksiä *kop kop*! Paljon siis on myös hyvää, vaikka koko ajan korjataan paljon kaikkea!



Sitten voitaisiin käydä vähän muun elämän kuulumisia (jos minulla nyt hirveästi muuta ratsastuksen lisäksi on :D)! Koulun kokeet ovat sujuneet aika hyvin! Matematiikassa ollaan aloiteltu uusi jakso prosenttilaskujen parissa ja äidinkielessä viestinnän parissa. Äidinkielessä onkin tarkoitus pitää jakson aikana puhe, saa nähdä mitä siitäkin taas tulee :D Kesäaikaan siirtyminen oli pari ensimmäistä päivää pieni järkytys, kun päivät tuntuivat menevän kauhean nopeasti! Meidän luokassakin oli maanantaina varsinkin pientä levottomuutta, opettajat kysyivätkin, että johtuuko se kellojen kääntämisetä :D




Tällaista siis meille, yleisesti ottaen ihan hyvää kuuluu! Ihana kevätaurinkokin on alkanut ainakin välillä paistamaan ja lämmittämään, ihanaa! <3 Kyllä se sää lämpenee vielä ;)

                      Ihanaa tulevaa huhtikuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!