torstai 24. toukokuuta 2018

SUMMER BUCKET LIST 2018

Kesälömaan on enää pari viikkoa aikaa, wihii! Niinpä ajattelinkin koota tällekin vuodelle hevosaiheisen summer bucket list:in! Viime vuonna tein tämän Instagramin puolelle ja tehdessäni siitä liian haastavan sen toteutus epäonnistui aika pahasti :D Nyt aion kuitenkin yrittää uudelleen ja kokosi tämän taas! Listan haasteiden suorittamiseen on aikaa luonnollisesti kesäkuun 1. päivästä elokuun viimeiseen päivään asti.


Tähän alkuun myös haluan sanoa, että kesä on ihan mahtavaa aikaa! Ei koulua, ei stressiä, paljon kisoja... Ihan huippua siis! Rannalla makaaminen ei kuitenkaan ole se minun juttuni, joten keksin aina paljon tekemistä itselleni. Tämän listan avulla kesästä saan vielä hauskemman!

1. Kuvaile materiaalia! Rakastan kuvaamista ja se oli myös yksi syy tälle blokinkin perustamiselle. Pidän hienoista kuvista ja haluan ottaa itsekin mahdollisimman hyviä kuvia. Nyt kesällä on myös enemmän aikaa kuvailla ja someihinkin saa sitten kivaa materiaalia! Lisäksi olenkin on yhden ihanan poniystäväni kanssa sopinut, että kuvataan molemmat toisillemme materiaalia, joten myös muutakin materiaalia Kaaposta on tulossa!

2. Kirjoita paljon blogia! Tämä liitty myös vähän edelliseen kohtaan, sillä kesällä aion panostaa myös blogin kirjoittamiseen. Minulla on paljon ideoita ja postausideoita, joten lähden kesällä toteuttamaaan niitä!



3. Kaapo laitumelle! Viime kesänä Kaapo ei valitettavasti päässyt kuin harvoina päivinä laitumelle, joten tänä kesänä asiaan tulee muutos! Kaapo pääsee ainakin viikoksi laitumelle eräälle tuttumme talille ja sen lisäksi ehkä vielä kotitallillekin. Poni niin nauttii siitä! <3

4. Osallistu SM-kisoihin! Suomenmestaruudet kisataan elokuun loppupuolella, mutta silloinhan on vielä kesä, joten haluin laittaa sen tänne listaan! Jos Kaapo pysyy terveenä ja kaikki sujuu, niin SM-kisoissa startataan!

5. Ratsasta paljon eri poneilla ja hevosilla! Tällä hetkellä minulla on neljä liikutettavaa, joilla tulen varamsti ratsastamaan paljon. Näiden lisäksi olisi kiva päästä jonkun muunkin ponin selkään, tämäkin on vähän suunnitteilla! Tekee niin hyvää ratsastaa erilaisilla, oppii aina paljon!

6. Tee suursiivous! Vaikka pyrinkin pitämään kaikki tavarat aina järjestyksessä tallilla, ei silti tee pahaa siivota niitä kerran ihan kunnolla ja samalla puhdistaa kaikki nahvavarusteet! Tähän aion sisällyttää myös harjojen pesun, ne ainakin ovat kipeästi pesun tarpeessa :D



7. Käy vähintään tunnin maastossa! Nyt kisakauden alussa on tullut treenattua todella paljon ja maastoilu on sen takia vähän jäänyt, mutta nyt kesällä aion varata vähintään yhden ratsastuskerran maastoille, pidemmälle kuin se 15min alkukäynnit maastossa. Kaapo rakastaa maastoilua ja eräällä metsätien pätkällä on myös hyvä laukkailla, joten tämän halusin ehdottomasti tälle listalle!

8. Treenaa küria! Meidän kür on tällä hetkellä suunniteltu ja lähipäivinä olisi tarkoitus mennä videoimaan ja kellottamaan se musiikkeja varten! Niinpä kesällä olisi myös tarkoitus treenata sitä ihan kunnolla, kentän lyhkäisyydestä johtuen paljon myös ilman musiikkeja. Halutaan se kuitenkin iskuun ennen kisoja, joissa sitten tullaan se ratsastamaan!

9. Irtohypytä Kaapoa! Vaikka Kaapolla ei voi isoa hypätä, se rakastaa hyppäämistä kuitenkin ja syttyy aina puomeilla sekä kavaleteilla! Niinpä olisi hauska myös tehdä sille puomi- ja kavalettilinjoja, ilman ratsastajaa!

10. Näe paljon ponikavereita! Olen saanut ratsastuksen kautta roiman määrän ihan huippuhyviä kavereita ja nyt kesälomalla olisi ihana nähdä heitä! Muutama tapaaminen ollaankin jos sovittu, odotan innolla <3

Tällaisia suunnitelmia minulla on tulevalle kesälle! Ennen kaikkea aion nauttia elämästä ja poneista, viettää paljon rentoa aikaa, valmentautua ja kisata! Tehdään tästä kesästä meille kaikille yhdessä ikimuistoinen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!