perjantai 4. toukokuuta 2018

VAHVUUKSIA JA HEIKKOUKSIA RATSASTAJANA

Huhtikuun ajan tämä blogi oli aika hiljainen ja ulos tuli ainoastaan yksi postaus. En yleensä tykkää selittelyistä hiljaisuudelle, mutta aion avata samalla myös vähän kuulumisiani. Huhtikuun alun ystäväni Englannista oli käymässä täällä Suomessa, joten lähes kaiken liikenevän vapaa-ajan koulusta ja tallilta vietin hänen kanssaan <3 Lisäksi meillä oli huhtikuussa parit kisat, joista voit lukea lisää Instagramistani @dressageteamhanula. Nyt kuitenkin pääsin istahtamaan kunnolla koneen ääreen ja tänään ajattelin kertoa teille vahvuuksistani ja heikkouksistani ratsastajana.

Vielä pari näitä ihania Hanna Mäntysen otamia talvikuvia, vaikka kesä alkaa pikkuhiljaa näkyäkin <3




Meillä kaikilla on omat vahvuutemme ja heikkoutemme. Nykyään on esillä se, että muistakaa keskittyä vahkuuksiinne ja älkää korostako heikkouksia yms. Se on ihan totta! On kuitenkin myös tärkeää, että tunnistaa omat heikkoutensa, jolloin niitä voi parantaa ja työstää. Vahvuuksia sen sijaan kannattaa käyttää hyödyksi esimerkiksi kur-ohjelmissa. Ja 2016 ollessani Ypäjällä kuivaleirillä listasimmekin omia vahvuuksia ja heikkouksia! Tänään ajattelin kuitenkin listata ensin muutaman vahvuuteni ratsastajana ja sen jälkeen muutaman heikkouteni ratsastajana, jotka ovat tällä hetkellä ajankohtaisia.


Vahvuudet:

+ Sinnikkyys! Jaksan yrittää uudestaan ja uudestaan, vaikka heti ei sujuisi.

+Halu tulla paremmaksi! Ratsastuksessa ei pääse huipulle, jos ei oikeasti halua. Minä haluan ihan hirvittävästi oppia ja menestyä, joten se on plussaa.

+Hyvä pään asento! Ennen minulle sanottiin hyvinkin usein, että katse eteen ja pää ylös, mutta se on vähentynyt. Edelleen toki katseesta huomautetaan, mutta koko pääni ei ole enää hirveästi nyökyssä.



Heikkoudet:

- Kaikki tänne nyt ja heti! Vaikka olenkin sinnikäs, hermostun kuitenkin jos heti ei suju. Niinpä siis jatkan yrittämistä, mutta hermostuminen on välillä huonoa.

-Liian staattinen käsi! Jään helposti vähän pitämään ja puristamaan kädellä, enkä muista liikutella kuolainta ja olla kevyt. Tämä on joka ratsastuskerta ongelmana :D

-Teiden ratsastus! Tämä on tällä hetkellä ongelmana, menen 5m ohi kirjaimesta, jolloin pisteet radoillakin laskevat.

Tällaista postausta tänään, vähän lyhyempää tosi tällä kertaa!

                          Ihanaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!