perjantai 17. elokuuta 2018

YHTEISPOSTAUS: KAAPON JA TOMPAN EROAVAISUUDET JA SAMANLAISUUDET

Kuten varmasti moni muistaa, kirjoitimme Matildan (hänen blogiinsa pääset tästä) kanssa kaksi yhteispostausta, joissa tutustuimme toisiimme lisää ja arvuuttelimme toisistamme erilaisia poneihin ja hevosiin liittyviä juttuja. Nyt päätimme tehdä tällaiset postaukset uudestaan, sillä Matilda tuli luokseni kylään kolmeksi päiväksi. Tällä kertaa kuitenkin ajattelimme tehdä molempien blogeihin erilaiset postaukset! Matildan blogiin teimme pienen odotukset vs. todellisuus-treeni/joogahaasteen ja samalla kerroimme vähän meidän ohiestreeneistä! Käykäähän lukemassa sekin ;) Minun blogiini aiomme miettiä, että mitä erilaista ja samanalaista Kaapossa ja Matildan ponin Tompassa on eri aihealueissa!

Treenit ja valmennukset:

Samaa: Molemmat ponit ovat todella fiksuja ja ponimaisia, kummatkin lusmuilevat ja laiskotteleva mahdollisimman paljon! Kaapo on helposti vino ja hidas ja Tomppa taas ei vastaa apuihin.

Erilaista: Jos Kaapo on väsynyt, se tulee helposti raskaaksi edestä eikä ole enää niin hyvässä ryhdissä, Tomppa taas ei ota takajalkoja alle ja tulee hitaaksi ratsastaa.

C. Hanna Mäntynen



Kisat:

Samaa: Kaapo on yleensä verryttelyssä parempi, samoin Tom!

Erilaista: Kaapo jännittyy helposti radalla ja Tomppa taas on helpommin löysä kuin jännittynyt.


C. Anni Plith
Kuvaukset:

Samaa: Kun YouTubesta laittaa poneille hevosen hirnuntaa, molempien korvat kääntyvät eteenpäin ja ilme muuttuu :D

Erilaista: Kaapo on välillä haastava asetella paikoilleen ja laittaa hyvin, kun Tomppa taas seisoo kiltisti hyvässä asennossa.

C. Minttu Koponen, aaveen.net



C. Marko Ikonen

Hoitaminen:

Samaa: Molemmat ovat super kilttejä hoitaa, eivätkä pure, potki yms.

Erilaista: Kaapo alkaa stepata helposti, kun näkee kuljetussuojat ja tietää, että lähdetään jonnekin, Tomtom taas seisoo edelleen paikoillaan :D

C. Matilda Piispa


Maasto:

Samaa: Molemmat ponit innostuvat todella paljon maastossa ja nauttivat vauhdista :D

Eri: Kaapo säikkyy maastossa helposti ja kyttää, Tomppa on rauhallinen ja sätkyy harvoin!


Kiitos vielä Matildalle, että olit kylässä meillä, oli superihana taas nähdä <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!