keskiviikko 5. syyskuuta 2018

SUMMER BUCKET LIST 2018, MITEN KÄVI?

Tein kesän alussa hevosaiheisen Summer bucket listin ja nyt ajattelin katsoa, että mitenkäs sen toteutus onnistuikaan. Viime vuoden lista oli täysi floppi ja tänä vuonna teinkin vähän helpomman listan, jotta toteutuskin olisi helpompi. Syyskuu on nyt tosiaan alkanut ja suorittamiseen oli aikaa kesäkuun 1. päivästä elokuun 31. päivään eli tasan kolme kokonaista kuukautta. Kesä on tosiaan siis virallisesti ohi ja syksy on tullut. Teen varmaankin vielä tässä lähiaikoina postausken koko kesästä, mitä tuli tehtyä ja missä käytyä. Nyt kuitenkin tsekataan summer bucket list 2018!

1. Kuvaile paljon materiaalia, suoritettu! Otin Kaaposta useaankin otteeseen ihan vain taluttelukuvia kentällä, Matilda otti minusta ja Kaaposta superihania mekkokuvia ja itsekin otin muutamat kuvat Matidasta. Kuvailu oli aina tosi mukavaa ja kiitos vielä Matilda kaikista ihanista kuvista <3

C. Matilda Piispa
C. Matilda Piispa
 2. Kirjoita paljon blogia, suoritettu! Kirjoitin koko kesän aikana viisi postausta ja vaikka se ei päätä huimaava määrä olekaan, panostin lähes kaikkiin postauksiin ja kun viikkoja on 12, niin n. joka toinen viikko julkaisin keskimäärin postauksen.

3. Kaapo laitumelle, suoritettu! Kaapo nauttii täysiä laidunelämästä ja vihreä sopii hyvin Kaapon vatsalle, joten Kaapo sai viikon täysin laidunlomaa. Loppukesästä Kaapo sai olla parisen viikkoa puoli päivää laitumella treenien ohessa.



4. Osallistu SM-kisoihin, suoritettu! 24. ja 26.8. kilpailimme Suomenmestaruuksissa ensimmäistä kertaa ikinä, julkaisin n. viikko sitten niistä postauksen johon pääsette tästä.


C. Tuulia Tyyskä


5. Ratsasta paljon erilaisilla poneilla ja hevosilla, suoritettu! Tänä kesänä ratsastin Kaapon lisäksi Murdella ja Eemelillä sekä arvontavoittona pääsimme Matildan kanssa Fridurin tallille, jossa menimme ihanalla Glannilla!

C. Pekka Pietikäinen

C. Pekka Pietikäinen
C. Hestafoto/Petra Lönqvist




6. Tee suursiivous, suoritettu! Vaikka en nahkavarusteita ihan kunnolla purkanutkaan, puhdistin kuitenkin suitset ja satulan moneen kertaa kunnolla nahkasaippualla, pesin kisasuojat saippualla ja siivosin kaikki hyllyt. Harjoja en tosiaankaan pessyt, mutta se ei nyt ehkä haittaa :D

7. Käy vähintään tunnin maastossa, suoritettu! Kävimme useaankin otteeseen pitkällä maastolenkillä, muutaman kerran ihan kunnolla ravailtiin ja laukkailtiinkin ja välillä käppäiltiin ilman satulaa.



8. Treenaa küria, suoritettu! Käytiin moneen kertaan lähitallilla kouluaitojen sisäpuolella treenailemassa tätä ja päästiin esittämäänkin se Lappeenrannassa! Vaikka ei kesän pääkisoissa eli SM sitä päästy näyttämään, tuli sitä kuitenkin ahkerasti treenattua ja edelleen sen parissa jatketaan ;)


9. Irtohypytä Kaapoa, suoritettu! Rakensin kerran Kaapolle kentällä pienen "kujan", jossa oli puomeja ja pari kavalettia, ponilla oli ainakin tosi hauskaa :D



10. Näe paljon ponikavereita, suoritettu! Olimme tosiaan muutaman ponitytön kanssa Matildan luona pari päivää, Matilda oli meillä pari päivää, kävin yhden ponikaverini kanssa syömässä jne. eli tulihan heitä nähtyä! Tietysti kaikissa kisoissa näin eniten kaikkia <3





Tämän vuoden listasta tulikin siis kaikki kohdat edes jollain tavalla suoritettua ja nyt on hyvä jatkaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!