keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

MIKSI JUURI KAAPO?

Tänään ajattelin jakaa ajatuksiani tänne blogiin todella usein kysytystä kysymyksestä: "Miksi juuri Kaapo?". Haluaisin vastata tähän vähän laajemmin, kuin Instagramien kysymystarroissa jne. Kuulumisia päivittelen vähän myöhemmin tänne blogiin eli nyt ihan suoraan asiaan!

Tähän alkuun vähän pohjustusta, Kaapohan tuli meille 2013 marraskuussa ollessaan 4v. ja itse olin tuolloin 8v. Monet pitivät varsinkin äitiäni ihan hulluna, ostaa nyt kokemattomalle kokematon. Kävimme kuitenkin Belgiassa Kaapoa kokeilemassa ja se oli meille aivan täydellinen. Kiltti, yritteliäs... Tuossahan taisikin jo tulla pari syytä, miksi tämä poni sitten päädyttiin ostamaan :D Kaapon iästä huolimatta se oli koko kokeilun ajan (menin ponin Belgiassa siis kahtena eri päivänä) aivan unelma käsitellä ja niin superkiltti ratsastaessa. Uskalsimme (tai lähinnä äitini, hänhän lopullisen päätöksen teki) ottaa riskin ja ostaa Kaapon.

Halusin laittaa tähän postaukseeen kaksi yksiä suosikkikuviani Kaaposta SM-kisoista <3 C. Hanna Mäntynen

Kaapo oli jo tuolloin hyväliikkeinen ja koko tiimi näki siinä potentiaalia. Se hyppäsi kiltisti ja hyvin, joten totesimme sen sopivan kenttäponiksi. Kenttäponiahan Kaaposta ei sitten koskaan tullut hankosidevamman takia, mutta tästäkin varmaan näkee rakkauden Kaapoon; vaikka kenttäratsastajan unelma lässähtikin, ei Kaapoa silti myyty.

Kaapon ostaminen oli siis monen syyn summa, totesimme ponin sopivan minulle ja potentiaali sekä upea luonne vahvistivat päätöstä. Itsehän en olisi halunnut lähteä Belgiasta pois, olisin vain halunnut jäädä Kaapon luo ja itkin, kun jouduin lähtemään :D My superstar <3


Niinhän siinä sitten kävi, että Kaapo on omani edelleen ja ollaan yhdessä lähes päivittäin <3

Toivottavasti tämä postaus avasi edes vähän vastausta tähän kysymykseen, tästä ei kovin pitkä tullut, mutta ei se ehkä haittaa. Halusin kuitenkin vähän avata tätä kysymystä enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!