tiistai 11. kesäkuuta 2019

TULEVAN KESÄN SUUNNITELMIA

Edit: postaus on kirjoitettu ennen, kun saatiin tietää Tanskan PM-reissusta, siksi puhun siitä eri tavalla

Pari postausta sitten kerroin vähän menneen kevään fiiliksiä ja tunnelmia. Kerroin jo silloin kirjoittelevani myöhemmin tulevan kesän suunnitelmista ja tänään aion toteuttaa sen.

Kaikki postauksen kuvat Lahan kansainvälisistä kisoista, c. Heidi Lammi

Kesälomaa on takana jo reilu viikko eli käytännössä koko kesä edessä. Todistukset on jaettu ja kaikki kouluhommat saatu vihdoin pakettiin. Oma kesäloma alkoi vähän aiemmin Lahan kisojen takia. Myös Finnderby on ohi, siitä kirjoittelen vähän myöhemmin lisää! Tähän alkuun haluan vielä sanoa, että ollaan 1. varasijalla Tanskassa kuun lopussa oleviin PM-kisoihin. Samaan aikaan olen Kaaposta ylpeä, muihin verrattuna nuori ponipoika pötkii itsensä varapaikalle, mutta samalla myös harmittaa että en saanut ratsastettua meitä oikealle paikalle. Onneksi aikaa on vielä!

C. Heidi Lammi

Mutta, nyt tämän postauksen aiheeseen eli tulevan kesän suunnitelmiin! Mitään sen suurempia suunnitelmia ei ole, mutta haluan silti jakaa niitä tänne. Nyt alkukesä menee aikalailla treenatessa, poni pitää varmuuden vuoksi pitää vireessä PM:iä ajatellen. Kun ne ovat ohi, Kaapo saa ottaa pientä taukoa ja mennään hetki kevyemmin. Milja läpiratsastaa ponin kisoissa heinäkuun alussa, mutta muuten ennen SM-kisoja ei mitään tärkeitä kisoja ole suunnitelmissa. Niiden jälkeen kesän kisat alkavatkin olla paketissa ja vasta syksyllä kisataan Winter cupin 1. osakilpailussa. Ei myöskään lähdetä Future cupin viimeiseen osakilpailuun Virpiniemelle, meillä ajaa sinne pysähdyksineen n. 7.5h, joten ei nähdä järkeä mennä sinne.

C. Monica Kinnunen

Pienen kesätauon jälkeen jatketaan treenejä ja SM:ien jälkeen varmaan palataan hetkeksi perusasioiden äärelle ja treenataan poniin lisää voimaa. Paljon mäkitreeniä ja puomeja. Kun Kaapo saa taas lisää voimaa takaosaan, liikkeeseen saadaan vielä lisää näyttävyyttä ja ilmaa. Myös omaa istuntaa lähdetään korjaamaan, pieniä suuria korjauksia moniin asioihin.

C. Monica Kinnunen

Jos mennään hetkeksi heppajuttujen ulkopuolelle,  suunnitelmat vähenevät heti :D Ajateltiin, että voisin mennä pariksi päiväksi mamman luokse Keski-Suomeen, vähän moikkaamaan häntä. Teen myös iskän luona pihatöitä ns. "kesätöinä" aina kun käyn siellä. Myös kotona olen vähän innostunut kunnostamaan pihaa :D Ja takaisin heppajuttujen pariin!

Olen myös Lahassa kesätöissä, teen 3-5krt/vko n. 4-6h päivässä töitä, enimmäkseen todennäköisesti siivoushommia ja vähän auttelua tallissa. Kiva päästä olemaan avuksi! Hommat alkoivat jo eilen, siivoushommilla :) Tässä vähän kesäsuunnitelmiani, kuten alussa jo sanoin, mitään ihmeellistä ei ole tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!