tiistai 3. syyskuuta 2019

KUULUMISIA PITKÄSTÄ AIKAA

Täällä blogissa on ollut lähes kuukauden hiljaisuus! Tämä johtuu lähinnä kaikesta kiireestä ja tekemisen määrästä, mitä koulun alku toi tullessaan. Arki on ollut todella hektistä ja tekemistä on koko ajan valtava määrä, joten blogi on jäänyt vähän vähemmälle. Jopa Instagram on vähän kärsinyt varsinkin storyjen osalta. Nyt jos kuitenkin pääsisi taas takaisin edes johonkin kirjoitusrytmiin takaisin! Varmastikaan tahti ei tule olemaan yhtä nopea kuin on joskus ollut, mutta edes jotain säännöllisyyttä tähän hommaan :D Tänään siis ajattelin lähinnä päivittää teidät ajan tasalle kuulumisissa! Vaikka Instagram-feedin puolelta löytyykin aika paljon sisältöä, ajattelin jakaa samoja juttuja vielä tänne blogiinkin.

C. Tuulia Tyyskä

Noh, tässä kuukaudessahan on ehtinyt taas tapahtua vaikka ja mitä! Koulua on käyty kohta 3,5 viikkoa, kokeita meillä on ollut tähän mennessä jo lähemmäs kymmenen (osa tietysti sanakokeita, mutta myös isoja kokeita mahtuu mukaan). Kaapo oli SM:ien jälkeen laidunlomalla, jonka jälkeen matkaan tuli muita ongelmia. Niinpä Kaapo joutuikin vähän pidemmälle lomalle. Päästiin kuitenkin palaamaan treeniin jo aikoja sitten, mutta loppukausi on vielä auki, että mitä päästään tekemään. Nyt siis pidetään peukut pystyssä ja sormet ristissä!

Pääsin myös ratsastamaan ihanalla Kastello-vuoniksella arvontavoiton johdosta!

Treeneissä ollaan keskitytty super paljon perusjuttuihin. Ollaan tehty paljon sekä oman että ponin vinouden kanssa töitä, että saataisiin molemmat suoriksi. Kaapo onkin jo parempi, mutta itsessä on kyllä vielä niin paljon töitä että ei ihan heti lopu kesken :D Ollaan rauhoitettu istuntaa, sekä käsiä että jalkoja. Lisäksi ollaan herkistelty Kaapoa istunnalle. Niin kaasua kuin jarruakin :D Varsinkin istunnan pidätteitä on työstetty paljon, mutta myös herkkyyttä jalalle. Tässäkin on taas löydetty paljon uusia nappuloita! Mutta sen on kyllä huomannut, että perusjutut voivat olla vaikeampia kuin uskoisikaan! Treenit ovat pitkälti koostuneet verestä, hiestä ja kyyneleistä (okei, no jos ei lasketa tuota verta :D), mutta uskon, että kyllä tämän työn tulos vielä palkitaan. Perusjuttujen avulla saadaan tehtyä paljon hienosäätöä, joka sitten ratkaisee radalla. Prosentit ja tulokset kun ovat usein niin pienestä kiinni!

Kuva SM-kisoista, c. Helmi Laakkonen


Kuten jo alussa sanoin, on tuleva syksy vielä vähän epävarman näköinen. Katsotaan nyt, mitä päästään tekemään ja mennään mahdollisuuksien mukaan! Jätän tämän blogipostauksen varmaankin aika lailla näin lyhyeksi, sillä halusin lähinnä tulla kertomaan nopeasti vähän kuulumisia ja kuukauden tapahtumia. Nyt sitten palaankin taas koulujuttujen pariin, sillä niitähän riittää! Toivottavasti pääsitte edes vähän kärryille siitä, mitä viime aikoina on tapahtunut, vaikka tämä onkin kirjoitettu nopeasti ja sen kummemmin suunnittelematta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!