torstai 15. maaliskuuta 2018

10 HEVOSAIHEISTA KYSYMYSTÄ JA VASTAUSTA

Edellisessä postauksessa jaoin viime viikon arkipuuhat koosteena ja viikonloppu meni myös aika kiireisissä merkeissä. Lauantaina kävin isäni kanssa laskettelemassa ja iltapäivällä tein viimeistelytreenin Kaapon kanssa. Sunnuntaina suuntasimme Ratsastuskeskus Ainoon kansallisiin kisohin, niistä voi lukea lyhyesti Instagramistani, mutta niistä on kyllä tulossa kunnon analysointi tänne blogiinkin! Tänään kuitenkin ajattelin vastata netistä löytämääni kysymykseen, jotka ovat tietysti hevosaiheisia!

C. Lotta Luomajärvi



1. Mitä teet, kun treenit eivät suju?
Kun tällainen tilanne tulee, alan miettimään tietysti siihen syytä. Yleensä vika löytyy itsestä, välillä esimerkikis vähäiset yöunet väsyttävät yms, mutta jos esimerkiksi Kaapo on oikeasti huono ratsastaa, selvitetään, onko sillä jokin kipeä vai miksi ei suju. Välillä toki on kausia, jolloin ei vain suju, sitten vain painetaan eteenpäin!

2. Kuinka kauan pystyisit olla ilman hevosia?
Tämä on paha, koska pisin aika ilman ratsastusta ja hevosia on ollut reilu viikko. Tietysti sekin aika oli ikävä Kaapoa, mutta ikävä olisi suunnaton kyllä esimerkiksi kahden viikon jälkeen!

C. Hanna Mäntynen

3. Jos Kaapossa pitäisi muuttaa jokin luonteenpiirre, mikä se olisi?
Kaapon kaikki piirteet tekevät siitä Kaapon, mutta jos jokin pitäisi muuttaa, niin sen mukavuudenhaluisuus. Kaapo on kova poika olemaan vino helpottaakseen työntekoa :D

4. Kuinka monta kertaa ajattelet Kaapoa päivän aikana?
Miljoona! En tiedä, tosi monta! Aina mietin tulevan päivän treenejä, niin kyllähän sitä ponia tulee useasti mietittyä!

5. Mihin asiaan sinun pitäisi keskittyä ratsastaessa useammin?
Kaapon suoruuteen ja omiin käsiini! Helposti unohdan vahtia Kaapon työskentelyä ja omia käsiäni, kädet laskevat helposti liian alas.

C. Meeri Laakso

6. Mikä on asia, joka hämmästyttää sinua hevospiireissä?
Kateus! Luen päivittäin Instagramin storyistä Sarahah-viestejä, joissa jauhetaan perättömiä jouruja muista ja haukutaan ratsastajia!

7. Paras kisapaikka?
Tykkään paljon Ainosta, siellä on hyvät puitteet! Myös Ypäjä on ihana, kaikki tunnelmassa ja isoissa kentissä yms.!

8. Miten luotat Kaapoon?
Luotan Kaapon ihan superpaljon! Esimrkiksi maastossa luotan, että se pysyy rauhallisena ja kuuntelee minua. Ainoastaan kisoissa luotto saattaa aluksi horjua, kun itse jännitän niin paljon.

9. Onko ratsastaessa pahempaa epäonnistuminen vai yrittämättä jättäminen?
Ehdottomasti yrittämättä jättäminen! Jos epäonnistut, tiedät, että olet yrittänyt ja ensi kerralla osaat jo paremmin.

10. Jos saisit antaa aloittelevalle ratsastajalle yhden neuvon, mikä se olisi?
Jatka vastoinkäymisistä huolimatta! Vaikka heti ei sujuisi tai saisit negatiivista palautetta, älä luovuta, vaan ole kärsivällinen ja tee parhaasi! Se kyllä maksaa itsensä takaisin!


C. Minttu Koponen, aaveen.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!