maanantai 1. kesäkuuta 2020

TÄÄLLÄ TAAS

Mistähän sitä sitten aloittaisi... Viime postauksesta onkin vierähätnyt jo ihan liikaa aikaa, yli kolme kuukautta :D Edellisen postauksen kisojen jälkeen tuli korona, joka tietysti kaikki suunnitelmat. Nämä kuukaudet ovat siis olleet hämmentäviä ja jopa melko sekasortoisia. Ei siis ole ollut fiilistä (eikä kyllä aiheitakaan) kirjoitella tänne, vaikka postauksen kirjoittaminen onkin roikkunut to do -listalla tosi kauan... Nyt kuitenkin vihdoin päätin ottaa härkää sarvista ja tulla kirjoittelemaan edes vähän tänne bloginkin puolelle jotain! Arkea olen koko koronan ajankin päivitellyt Instagramiini @dressageteamhannula, joten sieltä löytyy koko kuluneelta keväältä kuulumisia.


Nyt kaiken tämän sählingin keskellä treenit ovat meillä jatkuneet ja ollaan tehty paljon hienosäätöä liikkeisiin. Ollaan treenattu ponia näyttävämmäksi ja ilmavammaksi eli lähinnä haettu poniin lisää voimaa. Ja sitähän on tullut, välillä jopa liiallisuuksin asti :D Nyt kun Kaapossa on paljon energiaa ja lihasta, on se käyttänyt sitä myös ulkoisiin asioihin. Keskittymiskyvyn kanssa on ollut siis töitä, mutta ponin ollessa avuilla se on ollut kyllä super kiva! Valitettavastihan tätä ei ole päässyt kisoihin näyttämään, mutta ollaan sitten senkin edestä fiilistelty ponia treeneissä ;) Pari viikkoa sitten oltiin myös Lahassa rataharjoituksissa (kuten monet Instagramin puolelta saattavatkin tietää). Startti oli melko positiivinen yllätys (tai no oikeastaan odotuksia ei kovinkaan paljon pitkän kisatauon jälkeen ollut :D)! Edelleen Kaapo vähän jännittyi ja jäi pohkeen taakse, mutta se ei näkynyt varsinkaan raviohjelmassa niin paljon, kuin joskus aikaisemmin. Ihan super hyvää treeniä siis päästä aitojen sisäpuolelle esittämään rataa! Muutenkin ollaan treenattu yhä viikottain Mervin kanssa, pari kertaa kuukaudessa Villen kanssa ja tässä keväällä pisäydyttiin Kira Kanervan treeneissäkin! Kaapon lisäksi olen myös päässyt treenaamaan Mervin hienolla Rex-hepalla, joka on ollut super opettavaista ja hyödyllistä!Vaikka koronarajoituksia aloitetaankin tänään purkamaan, on tulevaisuus yhä sumussa. Kukaan ei tiedä, mitä kisoja tänä vuonna päästään starttaamaan. Kaikki on siis todella auki, eikä sen takia mitään tavoitteita ole paljoakaan päässyt asettamaan. Tämä tilanne on tietysti todella harmillinen ihan kaikille. Tuskinpa tällaista kesää kukaan suunnitteli :D Kuitenkin nyt kesäloman alettua aiotaan Kaapon kanssa nauttia kesästä (ja toivottavasti ihanista säistä!), fiilistellä treeneissä ja viettää paljon aikaa yhdessä <3 Koronasta huolimatta aiotaan pitää hauskaa!Minulla ei nyt kovin paljoakaan sanottavaa ole. Tulevaisuus on hämärän peitossa ja muutenkin koko kesä on todella auki. Nyt vaan mennään päivä ja viikko kerrallaan. Katsotaan, josko saisin täällä bloginkin puolella aktivoiduttua nyt kesän aikana ja kirjoiteltua edes välillä tänne jotain fiiliksiä. Tässä postauksessa olevat kuvat ovat muutaman viikon takaisesta Villen valmennuksetsa, kiitos taas Tuulia näistä! Nauttikaa kaikki kesästä ja viettäkää aikaa rakkaiden nelijalkaistenne kanssa! Jaksetaan uskoa ja toivoa, että kyllä me tästä yhdessä selvitään - epätoivon hetkistä huolimatta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ei tällä hetkellä valvota erikseen, mutta muistattehan pitää kommentoinnin silti asiallisena :) Kritiikki on silti tietenkin sallittua! Kaikki kommentit luen ja kaikkiin pyrin myös vastaamaan :) Olisi ihanaa, jos kommentoisit, olen jokaisesta kommentista todella kiitollinen!